Pioneer WeDJ app voor iPhone

Aangemaakt door: admin Categorie: Nieuws Aangemaakt op: 2016-12-06 Hits: 681

Heden hebben we WeDJ for iPhone uitgebracht, een bijkomende versie van onze DJ-app waarmee je niet alleen kunt mixen met de muziek uit je iTunes-bibliotheek, maar er ook effecten aan kunt toevoegen. De app is speciaal geoptimaliseerd voor gebruik op je iPhone, zodat je altijd en overal kunt mixen. 

WeDJ for iPhone beschikt over dezelfde kenmerken als de iPad-versie van de app. De kleurrijke geanimeerde interface geeft alle informatie en controleknoppen weer die je nodig hebt om naadloos te mixen, en de kleuren van de golfvormen en de jogwheels veranderen volgens de kleuren van de albumafbeelding, zodat je makkelijk kunt zien welk nummer op welk deck speelt. Met de Sync-knop kun je je nummers perfect synchroon laten lopen, en met Auto Gain zet je automatisch het volume op het juiste niveau. Daardoor heb je alle tijd om met de performancefuncties te spelen, zoals met de Hot Cues, loops, Pad FX en Combo FX, om je mix helemaal uniek te maken. De lay-out van de app is geoptimaliseerd voor het iPhone-scherm, en je kunt er de DDJ-WeGO4/WeGO3 controller op aansluiten, voor een tactiele bediening van alle kenmerken van WeDJ.

SPECIALE INTRODUCTIEPRIJS

·         WeDJ for iPhone is tot 29 november 2016– (08:00 GMT) gratis verkrijgbaar in de App store. Daarna zal de app beschikbaar zijn tegen de normale prijs van € 0,99.

·         WeDJ for iPad is tot 29 november 2016 – (08:00 GMT) beschikbaar in de App Store tegen de speciale prijs van € 2,99. Daarna zal de app beschikbaar zijn tegen de gewone prijs van € 4,99.

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN WeDJ for iPhone

1.     Een eenvoudige gebruikersinterface voor een vlotte bediening

Je ziet in één oogopslag wat er gebeurt en je kunt gemakkelijk je mix controleren, dankzij de eenvoudige interface die geoptimaliseerd is voor het scherm van de iPhone.

2.     Performancekenmerken voor eindeloze creativiteit

Maak je sets uniek met de Hot Cues, loops en sampler van WeDJ. Je kunt de Pad FX activeren door langer op de pads te drukken, en met Combo FX kun je twee effecten in elkaar laten overvloeien door je vinger te verschuiven over de x- en y-assen op je scherm.

3.     Ondersteuning voor tactiele bediening met DDJ-WeGO4/WeGO3

De DDJ-WeGO4 en de DDJ-WeGO3 controller zijn dé ideale partners voor WeDJ. Als je een van deze controllers op WeDJ aansluit, verandert het WeDJ-scherm naar een speciaal ontwikkelde interface die geoptimaliseerd werd om met die hardware te gebruiken. Zo kun je de kenmerken van WeDJ beter aanvoelen met de jogwheels, faders en knoppen van de DDJ. Alle detailinformatie, zoals welke effecten je geactiveerd hebt, worden weergegeven op je iPhone-scherm.

4.     Flexibele lay-out

Kies de lay-out van je voorkeur uit drie opties:

·         Twee jogwheels

·         Vergrote horizontale golfvormen

·         Vergrote verticale golfvormen

5.     Andere kenmerken

·         Automix - druk op de Automix-knop, en WeDJ zal automatisch het volgende nummer erin beginnen te mixen voor het huidige nummer op zijn einde loopt.

·         Record - Neem je performance op met de WeDJ-app zelf

Laat een bericht achter